REACH

În esență, REACH impune fiecarui producător / importator de produse chimice ca cantitățile de peste 1 tonă sa fie înregistrate prin prezentarea informațiilor necesare în conformitate cu REACH la Agenția Europeană pentru Produse Chimice cu sediul la Helsinki, Finlanda.

Synthesia Grup S.R.L. furnizează materii prime pentru polimer și industriei de imprimare în România în domeniul de aplicare a regulamentului REACH.

Synthesia Grup S.R.L. este utilizator din aval” si prin urmare până în prezent funcționează cu producătorii europeni de conducere de materii prime industriale. Furnizorii nostri au declarat locul lor în lanț și se angajează să îndeplinească în totalitate cerințele prevăzute în REACH.Identificat ca utilizator din aval„, Synthesia Grup SRL se angajează să:

Furnizeze toate foile din aval date de securitate utilizatorilor pentru substanțe și amestecuri în conformitate cu articolul 31 și anexa II.
Pentru a pregăti și pune la dispoziția tuturor informațiilor utilizatorilor din aval de substanțe neclasificate în conformitate cu art. 32.
Pentru a trimite informații pentru toate măsurile necesare pentru managementul riscurilor.

Synthesia Grup S.R.L. va continua să comunice cu clienții și furnizorii pentru a îndeplini în totalitate cerințele prevăzute de REACH, nu numai în timpul pre-înregistrare și, de asemenea,si în perioada următoare, până la punerea în aplicare completă a REACH până în 2018.

București / 05.12.2014

General manager: Ventsislav Kostadinov